Zomervakantie!

Het zijn hele hectische maanden geweest met heel veel emoties maar uiteindelijk zijn we vooral blij dat we alweer zoveel leuke workshops hebben mogen geven. Het gaat niet helemaal meer zoals het ging en zoals we het zouden willen maar toch zijn we heel tevreden dat we gewoon weer kunnen doen wat we willen en de rest komt later wel weer. Wij gaan er even tussenuit om heerlijk uit te rusten maar we zien jullie graag weer terug in het najaar. We hebben alweer een aantal data gepland en de eerste op 25 september zit ook al vol dus nog een reden om dankbaar te zijn! Fijne vakantie en graag tot in het najaar!

italiaanse zon

We mogen weer!

Vanaf 1 juni zijn we weer open en mogen we weer workshops geven! Uiteraard zorgen we ervoor dat al onze workshops op gepaste afstand van elkaar te volgen zijn met inachtneming van alle regels zoals voorgeschreven door het RIVM. Het maximaal aantal deelnemers voor elke workshop is voorlopig 10 personen. Onze open inschrijving workshops gaan ook gewoon weer door. Jullie zijn van harte welkom en we hopen jullie snel te mogen verwelkomen!

Annulering open workshop 5 april!

Helaas hebben ook wij moeten besluiten alle workshops tot circa half april te annuleren. Het zijn hele rare tijden maar laten we eerst maar even alle prioriteit leggen bij het gezond blijven en dan zien we daarna wel weer verder.
Let goed op jezelf en vooral op elkaar en dan hopen we jullie snel weer te zien tijdens één van onze kookworkshops!

Limoncello maken workshop

Hou jij ook zo van dat frisse gele likeurtje uit Italië en altijd al willen weten hoe het nou wordt gemaakt? Pak dan je kans op 28 juni tijdens onze jaarlijke limoncello maken workshop samen met Kathleen van La cucina di Caterina Zie hier voor alle info!

Smaakfestijn 10 mei 2020

Zet deze datum alvast in je agenda: zondag 10 mei! Dan organiseren we samen met Biagio Conte van Wyyn Export & Marketing een heel speciaal "festa della mamma" proeffestijn met een hele serie bedrijven rechtstreeks uit Italië die alleen met het allerlekkerste komen van wat Italië te bieden heeft: wijnen, olijfoliën, kazen, vleeswaren, zoetigheden en nog veel meer. Dit mag je niet missen Meer nieuws volgt binnenkort!

Oktober nieuwsbrief is uit!

Onze oktober nieuwsbrief is verschenen. Lees hier alles over wat we dit najaar gaan doen!

Buon Appetito gebruikt San Mauro Olijfolie!

We zijn heel trots om aan te kondigen dat we vanaf nu de olijfolie en aceto balsamico van San Mauro Olijfolie gebruiken voor al onze workshops. Een olijfolie van bijzonder hoge kwaliteit en gemaakt van de meest zuivere natuurlijke ingrediënten en volgens traditionele en ambachtelijke recepturen. Maar het allerbelangrijkste is natuurlijk dat die vreselijk lekker is
Kijk hier voor meer info omtrent dit juweeltje: www.oliosanmauro.com - ook in het Nederlands!

51456719 2827616814129638 8494686691414507520 n

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Copyright © 2019 Buon Appetito Woerden - Alle rechten voorbehouden