Skip to main content

Nieuwe ouder/kind kookworkshop op 3 mei!

Op 3 mei, tijdens de meivakantie, is er weer een ouder/kind kookworkshop. Tijdens deze workshop maak je samen een lekker drie gangen diner en natuurlijk gaan jullie ook verse pasta maken. Hoe leuk is dat om te doen samen met je kinderen, kleinkindere of bonuskinderen?! Kijk hier voor alle info over deze ouder/kind kookworkshop.

Nieuw! workshop koffie, espresso en cappuccino!

Iedereen kan koffie zetten! Of toch niet? Het handmatig bereiden van allerlei koffiesoorten van professionele kwaliteit is een vak apart. Ben je benieuwd hoe een Italiaanse barista precies te werk gaat, dan ben je bij ons aan het goede adres. Na de workshop haal je het beste uit de koffie machines en bereid je de lekkerste verse koffie!

Kijk hier voor alle info over deze nieuwe workshop espresso, cappuccino en koffie

Nieuwe Kookclub start op 17 januari!

Let op want we hebben heel lekker nieuws! Op 17 januari starten we namelijk met een nieuwe editie van onze Kookclub, de allerlekkerste club van Woerden! De Kookclub zijn zeven heerlijke, leerzame, inspirerende én hele gezellige avonden die we samen met de Workshop Factory organiseren! Elke keer nieuwe (seizoens)gerechten en nieuwe keuken- en snijtechnieken om te leren. Na het koken gaan we dan samen aan tafel om onder het genot van een passende wijn van elk gerecht te genieten. En of het leuk is? We zeggen alleen dat de eerste club zojuist aan zijn vierde jaar is begonnen!

Kijk hier voor alle info over de nieuwe Kookclub 2024

Nieuwe datums open workshop in 2024

We hebben zojuist een aantal nieuwe open inschrijving workshop gepland in het nieuwe jaar. Twee nieuwe vijf gangen kookworkshop, een nieuwe Sardijnse kookworkshop en de patisserie workshop. Datums voor de andere workshops volgen spoedig! Kijk hier voor alle datums en details over deze nieuwe open workshops.

LET OP: 2 plekjes vrijgekomen voor patisserie workshop van a.s zaterdag 30 september

Er zijn onverwachts twee plekjes vrijgekomen voor de patisserie workshop van a.s. zaterdag! schrijf je snel in via: Patisserie workshop | Workshop Factory Woerden!

Nieuwe Sardijnse kookworkshops dit najaar!

Na de volledig uitverkochte 1e workshop afgelopen april komt Enrico dit najaar maar liefst twee keer terug op 9 september en 18 november voor een nieuwe Sardijnse kookworkshop. Enrico is in de tussentijd weer in Sardinië geweest om inspiratie op te doen dus wie weet met voor lekkers hij allemaal is teruggekomen!

 Kijk hier voor alle info omtrent deze nieuwe Sardijnse kookworkshops.

Nieuwe ouder/kind kookworkshop op 18 augustus!

Na het succes van de vorige ouder/kind kookworkshops staat er weer een nieuwe gepland op 18 augustus, de allerlaatste dag van de zomervakantie. Kom gezellig koken met je (bonus-, klein-)kinderen! Samen bereiden we een heerlijk Italiaans drie gangen menu en gaan we ook zelf pasta maken. Kijk hier voor alle info omtrent deze ouder/kind kookworkshop.

Nieuw: Sardijnse kookworkshop!

Enrico Cabras is half Sardijns, zoon van een Sardijnse vader en Nederlandse moeder. Hij komt zijn hele leven al meerdere malen per jaar op Sardinië. Al van jongs af aan heeft Enrico een passie voor koken. In 1986 heeft hij dan ook zijn koksdiploma gehaald. Op 22 april a.s is het tijd om jullie de verrukkelijke eenvoud en veelzijdigheid van de Sardijnse keuken te leren, waarbij de pure smaken, maar vooral ook de gezelligheid voorop staan. Denk hierbij aan verschillende antipasta, een primo, secondo, contorno en dolce. 

Kijk hier voor alle info over deze nieuwe Sardijnse kookworkshop.

Nieuwe ouder/kind kookworkshop op 17 december!

Na het succes van de vorige ouder/kind kookworkshops staat er weer een nieuwe gepland op 17 december! Kom gezellig koken met je (bonus-, klein-)kinderen! Deze keer bereiden we samen een heerlijk Italiaans drie gangen menu met een feestelijk tintje gezien de tijd van het jaar. Kijk hier voor alle info omtrent deze ouder/kind kookworkshop.

Nieuwe open inschrijving workshop!

Alle vier de open vijf gangen kookworkshops van dit najaar zitten al helemaal vol dus we hebben zojuist drie nieuwe datums toegevoegd: 26 november, 14 januari en 5 februari. Dat is nog best wel ver weg maar je als je interesse hebt, is het misschien toch wel handig om je nu al in te schrijven gezien de snelheid waarmee de eerste vier workshops zijn volgeboekt! Kijk hier voor alle info over deze nieuwe vijf gangen kookworkshops.

Special food & wine tasting event op 23 september!

Tijdens een speciale avond op 23 september gaan we allerlei heerlijke luxe hapjes maken en leren we hoe je daarbij de perfecte wijn combineert. De wijnen zijn van wijnhuis Graham Beck, Zuid-Afrika's meest bekroonde Cap Classique Vonkelwijn (mousserende) wijnproducent. En dat is nog niet alles! Graham Beck is er zelf bij om je alles over zijn heerlijke wijnen te vertellen en ze te laten proeven!

Dit wordt een hele speciale en hele lekkere avond! Doe met ons mee aan deze luxe Cap Classique en canape workshop inclusief perfecte pairings van heerlijke hapjes met Graham Beck Cap Classique Sparkling Wines.

Je leert deze avond alles over de Graham Beck Methode Cap Classique wijnen en hoe je eten en wijn perfect kunt combineren.

Kijk hier voor alles over deze speciale food and wine workshop met Graham Beck wijnhuis

Nieuwe open pastasauzen workshop

Op veler verzoek organiseren we op 23 november weer een open inschrijving pastasauzen workshop. Ben jij er ook klaar mee om telkens hetzelfde pastagerecht te serveren en wil je wat nieuwe pastagerechten leren maken? Dan is deze workshop perfect voor jou want tijdens de workshop gaan we nu eens niet de pasta zelf maken maar juist wat er over- en doorheen moet: de saus!

Kijk hier voor alle info over deze pastasauzen kookworkshop!

Nieuw: Patisserie workshop op 15 oktober!

Ontdek onze allerlekkerste workshop op 15 oktober tijdens deze spiksplinternieuwe en onweerstaanbare patisserie workshop!

Alhoewel de Italiaanse keuken heel veel heerlijke zoetigheden kent, gaan we tijdens deze workshop voor een Italiaans/Franse combinatie patisserie workshop. Kijk hier voor alle info!

3 JUNI - OPERA FESTIVAL WOERDEN

Begin juni is de 4e editie van het Opera Viva Festival in Woerden en dit jaar doen wij ook mee met een heerlijke Italiaanse avond vol met lekker eten, drinken, zang, muziek en theater! Bij de prijs voor deze feestelijke avond zit meteen een kaartje voor de opera op 12 juni inbegrepen (t.w.v. €25) dus dat is twee voor de prijs van één! Kijk hier voor alle details!

WE MOGEN WEER!

Wij zijn open en we geven weer workshops! Uiteraard op gepaste afstand en met inachtneming van alle regels maar het allerbelangrijkste is dat we weer mogen en open zijn! Jullie kunnen dus weer naar hartelust boeken en "workshoppen"! Onze open workshops gaan ook gewoon door en we gaan er binnenkort een nieuwe serie van plannen!

Jullie zijn dus weer van harte welkom en we hopen jullie snel te mogen verwelkomen!

Wat kan er nog wel!

Het is weer even slikken maar het is wat het is! Bij deze op een rijtje wat we jullie allemaal nog wel kunnen bieden de komende tijd: online kookworkshops, kok-aan-huis en workshops-aan-huis.

online kookworkshop samen met je familie, vrienden of team als bedrijfsuitje. We hebben er laatst een aantal van gedaan en ze worden als verrassend leuk en ontspannend ervaren en als een hele positieve manier om toch iets "samen" te doen!

workshop op locatie aan huis of op een andere locatie zowel overdag als 's avonds. In plaats van dat jullie naar ons komen, komen wij naar jullie en dat kan ook 's avonds gewoon nog zonder problemen.

- kok-aan-huis. Wij komen een heerlijke lunch of diner bij jullie thuis of op een andere locatie verzorgen. Wellicht ook een prima alternatief voor het team- of bedrijfsuitje als iedereen 1,5 meter afstand kan houden!

Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden!

Ouder/kind fingerfood middagworkshop!

Kom op 29 december in de kerstvakantie 's middags samen met je (bonus)kind(eren) gezellig koken tijdens onze ouder/kind fingerfood kookworkshop!
We maken dan allemaal kleine (feestelijke) hapjes zoals vuurwerkstengels, bladerdeegsterren, komkommerschuitjes, gehaktballetjes en hartige popcorn om op oudejaarsavond op tafel te zetten. Uiteraard is tussentijds proeven verplicht!!
Kijk hier voor alle info over deze ouder/kind fingerfood workshop.
 
262038378 3000440333554378 4042283139283476276 n

3,2,1...and we're LIVE!

Voordat je het teamuitje weer voor een aantal maanden uit de agenda schrapt, denk dan eerst nog even aan de mogelijkheid van een online kookworkshop. De meeste van onze workshop bieden we ook in een live online versie aan en ze zijn zeker net zo lekker als de originele versie! Wij regelen alles en sturen een doos met alle ingrediënten naar de deelnemers!
Neem contact met ons op en dan kijken we graag naar de mogelijkheden.
 
online 2 min

Feestelijke middag workshops!

Onze vrienden van de Workshop Factory hebben zojuist een serie hele leuke en feestelijke middag workshops gepland in december. Uiteraard op 1,5 meter afstand en strikt volgens alle corona regels. Jullie een heerlijke workshop en zij een klein steuntje in de rug!
Komen jullie ook?
Kijk hier voor alle info: middag workshops!
kerstworkshops

Lunchen is het nieuwe dineren!

Eigenlijk doen de Italianen dit altijd al zo dus we gaan terug naar onze roots!

Voorlopig moeten we helaas onze deuren sluiten om 17:00 uur en ook geldt opnieuw de verplichte 1,5 meter afstand. We hebben daarom even op een rijtje gezet wat er allemaal nog wel kan de komende weken:

- lunchworkshops bij ons in de studio voor groepen tot en met 10 personen.

workshop op locatie aan huis of op een andere locatie zowel overdag als 's avonds. In plaats van dat jullie naar ons komen, komen wij naar jullie en dat kan ook 's avonds gewoon nog zonder problemen.

- kok-aan-huis. Wij komen een heerlijke lunch of diner bij jullie thuis of op een andere locatie verzorgen. Wellicht ook een prima alternatief voor het team- of bedrijfsuitje als iedereen 1,5 meter afstand kan houden!

Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden!

Of jullie komen naar ons of wij komen naar jullie. Beide kan gelukkig!

We kunnen én geven nog steeds workshops in onze studio en jullie kunnen ook nog steeds boekingen maken maar er zijn helaas al wel wat gaten in onze agenda gevallen de komende weken. Van de nood een deugd maken zit gelukkig ondertussen diep in ons DNA verweven dus als het de komende tijd lastig(er) wordt om naar ons te komen, dan komen we toch gewoon naar jullie toe!

De meeste van onze (kook)workshops kunnen namelijk ook gewoon op locatie bij jou thuis gegeven worden of waar je maar wilt. Heerlijke gerechten in je eigen keuken bereiden onder begeleiding van één van onze koks en net zo lang gezellig natafelen als je wilt! Dat klinkt prima toch?

En heb je geen zin om te koken of wil je jezelf en/of je gasten liever lekker laten verzorgen en verwennen? Dan komt onze kok-aan-huis net zo gemakkelijk bij jou thuis voor een heerlijk diner of walking dinner. We inventariseren vooraf wat we nodig hebben en stellen een heerlijk menu samen. Desgewenst met bijpassende wijnen en/of bieren. Jij praat lekker bij met je gezelschap terwijl onze kok een heerlijk diner bereidt en serveert. Hoe makkelijk en lekker wil je het hebben?!

Nieuwe editie van de Kookclub start in januari!

De eerste editie van de Kookclub van de Workshop Factory is nog maar twee avonden onderweg maar ze krijgen zoveel enthousiaste reacties dat er nu ook een tweede editie is gepland. Deze start op 11 januari en is ook weer voor zeven avonden. De Kookclub 2022: voor iedereen die meer lekkers uit hun keuken willen halen!

Kijk hier voor meer informatie over De Kookcub 2022!

Kookclub 22

 

Nieuwe datums open workshops

De open workshops in het najaar zitten bijna allemaal alweer helemaal vol dus we hebben een hele serie nieuwe datums toegevoegd in het nieuwe jaar vanaf 23 januari. Tijdens deze workshops gaan jullie samen met de andere deelnemers een vijf gangen diner bereiden precies zoals de Italianen dat doen. We verwelkomen jullie met een glas prosecco en daarna duiken we de keuken in om heerlijke gerechten te bereiden en zelf de pasta te maken. Natuurlijk gaan we daarna aan onze lange tafel om samen te genieten van al het harde werk. Kortom, een super leuke, gezellige en lekkere avond om van te genieten!

Kijk hier voor alle info over al onze open kookworkshop!

 Ontwerp zonder titel 1

17 september is de eerste 5 gangen open workshop van het najaar!

Op 17 september staat de eerste open kookworkshop alweer op de agenda: samen met de andere deelnemers een vijf gangen diner bereiden precies zoals de Italianen dat doen. We verwelkomen jullie met een glas prosecco en daarna duiken we de keuken in om heerlijke gerechten te bereiden en zelf de pasta te maken. Natuurlijk gaan we daarna aan onze lange tafel om samen te genieten van al het harde werk. Kortom, een super leuke, gezellige en lekkere avond om van te genieten!

Kijk hier voor alle info over deze vijf gangen open kookworkshop!

Ontwerp zonder titel 1

De Kookclub van de Workshop Factory gaat in september van start!

De Kookclub: de leukste manier om lekker te leren koken!

Vanaf dinsdag 14 september organiseert de Workshop Factory één keer per maand een bijzondere club van maximaal 8 personen die graag meer en vooral meer lekkers uit hun keuken willen halen.

Gedurende de maanden september tot en met april (m.u.v december) gaat de groep zeven keer aan de slag in de kookstudio van de Workshop Factory om de lekkerste gerechten die bij het seizoen passen te maken. Niet alleen heerlijke gerechten maar ook speciaal gekozen om elke keer weer andere keukentechnieken te behandelen. Zo komen de verschillende snijtechnieken aan bod, maar gaan we onder andere ook bouillon trekken, fileren, brood bakken, sous vide koken en nog veel meer. Uiteraard wordt er ook de nodige aandacht aan het mooi en smaakvol opmaken van de gerechten op het bord.

Door de kleine groep krijgen alle deelnemers voldoende begeleiding waardoor het niet nodig is om al goed te kunnen koken. Het belangrijkste is om graag nieuwe dingen te willen leren in de keuken!

Kortom, zeven leuke, lekkere en leerzame avonden waar je nog veel plezier aan zult hebben!

Kijk hier voor meer informatie over de Kookclub.

Kookclub voorkant flyer

Nieuwe open inschrijving workshops in het najaar!

Er staan weer een aantal nieuwe vijf gangen open inschrijving workshops in het najaar op de agenda! Tijdens deze workshops bereid je samen met de andere deelnemers een heerlijk vijf gangen diner en daarna gezellig met z'n allen aan tafel om te genieten van je eigen werk. Antipasti, primo, secondo, contorno en dolce! Alles komt aan bod tijdens deze workshop. Leuk, lekker, leerzaam én je ontmoet nog andere Italië liefhebbers ook!

Kijk hier voor alle datums!

Siamo aperti! We zijn open vanaf 5 juni!

Update 28 mei: Siamo aperti! We zijn open! Het mag en het kan weer. Vanaf 5 juni gaan we van start.

Jullie kunnen weer kookworkshops boeken vanaf 5 juni. We gaan binnenkort ook open inschrijving workshops plannen dus houd onze agenda in de gaten! We zien jullie heel graag en heel snel om samen weer de lekkerste Italiaanse gerechten te maken!
 
191804462 3669758649915446 4266194540988381132 n

9 mei: moederdag!

Verras en verwen je moeder dit jaar met een op en top verzorgde brunch. Onze kok komt bij jou thuis koken en zorgt dat het aan niets ontbreekt en serveert een overheerlijke brunch. Alles vers bereid en het enige wat je moeder mag doen is genieten!
Liever een moederdagdiner boeken? Dat kan natuurlijk ook!
Stuur ons een berichtje via FB of via de website: https://www.buonappetitowoerden.nl/contact
 
173990831 3631114667113178 196997067448395317 n

Jullie kunnen niet naar ons, maar wij wel naar jullie!

Jullie kunnen dan voorlopig nog steeds niet naar onze kookstudio komen, maar wij kunnen wel naar jullie toe!
Ondanks de verlenging van de lockdown kunnen we namelijk nog steeds een kookworkshop bij jullie thuis doen indien het om één huishouden gaat. En heb je geen zin om te koken? Dan komen we een heerlijk diner bij jou thuis bereiden en serveren via onze kok-aan-huis service.
Tenslotte zijn kids kookworkshops ook nog steeds mogelijk onder bepaalde voorwaarden dus wellicht een leuke manier om de verjaardag van één van je kids te vieren!
Stuur ons een berichtje en dan kijken we samen met jou naar alle mogelijkheden! Hopelijk tot snel!
 
 

Nog meer geduld.....

Jullie en ons geduld wordt behoorlijk op de proef gesteld maar het zij zo!
Voorlopig zijn we in ieder geval tot en met 28 april gesloten en gaan alle geplande workshops tot die datum niet door.

Wil je jezelf een keer verwennen op een heerlijk diner en wil je ons ook steunen om deze lastige tijd door te komen, dan kan je dat perfect combineren via onze kok-aan-huis service. Onze kok komt dan lekker kokkerellen bij jou in de keuken en bereidt een smaakvol drie, vier of vijf gangen diner. Het enige wat jij hoeft te doen, is de tafel dekken en genieten! Zie hier voor alle info over onze kok-aan-huis service!
 
BA 

Pranzo di Pasqua - Paaslunch

Wat een weertje deze dagen! We hebben zin in de lente en kijken al uit naar Pasen. Altijd een bijzondere dag in Italië met, hoe kan het anders, lekker eten. Zin om ook uit te pakken dit jaar? Nodig dan onze kok-aan-huis uit om een heerlijke Italiaanse br(l)unch of diner te komen bereiden. Interesse? Vul het formulier in en we maken er een heel mooi en heel lekker Pasen van voor en samen met jullie!

Pranzo di pasqua min 2

Nog even geduld.....

Nog even geduld....vroeg of laat gaan we weer open. We blijven positief!
Voorlopig zijn we in ieder geval tot en met 15 maart gesloten en gaan alle geplande workshops tot die datum niet door.

Wil je jezelf een keer verwennen op een heerlijk diner en wil je ons ook steunen om deze lastige tijd door te komen, dan kan je dat perfect combineren via onze kok-aan-huis service. Onze kok komt dan lekker kokkerellen bij jou in de keuken en bereidt een smaakvol drie, vier of vijf gangen diner. Het enige wat jij hoeft te doen, is de tafel dekken en genieten! Zie hier voor alle info over onze kok-aan-huis service!
 
BA 

Wat kan nog wel? Best veel, gelukkig!

Als de berg niet naar Mozes komt, dan gaat Mozes maar naar de berg! Jullie kunnen dan nog steeds niet naar onze kookstudio komen maar wij kunnen wel naar jullie toe!

Ondanks de lockdown tot en met 15 maart kunnen we namelijk nog steeds een kookworkshop bij jullie thuis doen indien het om één huishouden gaat. De avondklok is ook geen probleem want we bezorgen een maaltijd. En heb je geen zin om te koken, dan komen wij een heerlijk vier of vijf gangen diner bij jou thuis bereiden en serveren via onze kok-aan-huis service.

Dit alles is tijdelijk ook mogelijk voor kleinere groepen vanaf twee personen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Valentijnsdag diner-aan-huis

Liefde gaat zoals bekend door de maag dus verwen je partner dit jaar met een heerlijk en romantisch geheel verzorgd diner bij jou thuis op 14 februari.

Uit eten zit er hoogstwaarschijnlijk niet in maar wil je toch iets speciaals doen dit jaar? Verras je partner dan met een romantisch etentje gewoon bij jou thuis. Wij zorgen voor alles! We bereiden en serveren een heerlijk 4 of 5 gangen menu en nemen ook een heerlijke fles bubbels mee voor een perfecte avond.

Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden. 

Valentijnsdag BA

 

Als jullie niet naar de kok kunnen dan komt de kok naar jullie!

Uit eten gaan zit er voorlopig niet in maar daar hebben wij wat op gevonden: uit eten bij jou thuis! Als jullie niet naar de kok kunnen dan komt de kok toch gewoon naar jullie toe! Perfect voor iedereen die zichzelf en de rest van de familie of huishouding een keer wilt verwennen op een heerlijk en op en top verzorgd diner. We nemen alles mee: ingrediënten, keukengerei en desgewenst ook bijpassende wijnen. Het enige wat jullie hoeven te doen is de tafel mooi te dekken en genieten!

Kijk hier voor alle mogelijkheden!

Jammer maar het zij zo....

Het zal niemand ontgaan zijn dat we weer in een lockdown zitten dus het zal niet als een verrassing komen dat wij onze deuren ook weer gesloten hebben tot en met 19 januari. We zijn wel wat gewend ondertussen dus we hebben de 5 fases van verwerking deze keer in een recordtijd van 10 minuten doorlopen. Dat dan weer wel en dat scheelt gelukkig ook een hoop tijd die we in positieve dingen kunnen steken. Wij gaan die tijd nu gebruiken om te genieten van de feestdagen, om leuke nieuwe workshops te ontwikkelen voor volgend jaar en om klaar te staan om weer te knallen vanaf 20 januari. In de tussentijd kunnen we overigens nog wel workshops bij jullie thuis doen of een heerlijk diner verzorgen met onze kok-aan-huis service als je jezelf eens lekker wilt verwennen! Tot snel!

Vier gangen kerstdiner kookworkshop

Zin in een stressloze kerst dit jaar? Kom dan naar deze 4 gangen kerstdiner kookworkshop van de Workshop Factory op 19 december en leer alle tips en trics van een goede voorbereiding en werkplannen. Benieud wat voor lekkers je allemaal gaat maken? Kijk dan snel naar het menu van deze speciale  vier gangen kerstdiner kookworkshop

kerstmis

We geven weer workshops!

Update 5 november! In nauw overleg met de gemeente hebben we kunnen besluiten om weer open te gaan! We kunnen vanaf heden weer workshops geven voor maximaal 10 personen. Uiteraard allemaal onder strikte veiligheidsvoorschriften en op 1,5 meter afstand van elkaar. Maar maak je geen zorgen! Al onze workshops zijn nog steeds net zo lekker en net zo gezellig als altijd!

Dus reserveer een plekje tijdens één van onze vele open inschrijving workshops of boek een workshop met vrienden of familie en dan zien we jullie graag weer!

Wil je meer weten over hoe onze workshops nu verlopen, neem dan gerust contact met ons op en dan leggen we je het graag uit!

Koop een cadeaubon!

Zoek je een leuk, lekker, creatief, origineel en/of actief cadeau?

Dan zijn onze cadeaubonnen perfect.

Jij een leuk kado om te geven en wij een steuntje in de rug! Een win-win situatie waar je zowel de ontvanger als ons heel blij mee maakt! Ze zijn een jaar geldig en inwisselbaar voor al onze workshops! Een extra bonus is dat ze niet alleen inwisselbaar zijn voor onze workshops maar voor alle workshops die gegeven worden door de Workshop Factory dus de ontvanger heeft alle keuze!

Te koop voor elk bedrag dat je wilt schenken!

Doe je mee? Bestel je cadeaubon hier!  

Wat we nog wel doen!

Elk nadeel heeft zijn voordeel want opeens is onze agenda leeg dus als je een workshop bij je thuis wilt doen of een kok-aan-huis wilt bestellen dan kan dat heel gemakkelijk en heb je keuze zat!
Wanneer jullie uit één huishouden komen of jullie hebben maximaal 3 personen uitgenodigd naast je gezin dan kunnen we namelijk ook een lekkere kookworkshop helemaal bij jullie thuis doen.
En heb je geen zin om zelf te koken? Dan komt onze kok het hele diner bereiden en serveren bij jou.
Goed geregeld toch?
Zie hier voor alle info: workshop op locatie

120798795 3450343475190299 1647381968270873310 o

 

De schouders eronder!

Als we de komende tijd allemaal even een aantal eenvoudige maatregelen volgen dan mogen we snel weer open en kunnen we weer heerlijk samen koken en eten. Wij gaan ervoor! Helpen jullie mee?

Voorlopig zijn we tot en met 12 november gesloten en is het niet mogelijk om workshops te boeken. Reeds geplande workshops tot die datum zijn geannuleerd. Hopelijk mogen we daarna weer open en we gaan er voor nu vanuit dat alle workshops na 12 november gewoon weer door kunnen gaan zoals gepland!

simpel

Nieuwe open workshops in 2021!

Alle open workshops van dit najaar zitten ondertussen allemaal (praktisch) vol dus we hebben alvast een aantal nieuwe workshops gepland voor 2021. Dit zijn de data: 15 januari, 31 januari en 27 februari. Tijdens deze 5 gangen workshops ga je samen een vijf gangen menu bereiden en koken: antipasti, primo (pasta), secondo (vlees of vis), contorno (bijgerecht) en dolci (desserts). Alles komt aan bod en dat staat garant voor een avondje heerlijk genieten van een compleet diner zoals de Italianen doen. Hier vind je alle details van deze 5 gangen menu kookworrkshops

Onze workshops gaan gewoon door!

Na de persconferentie van gisteren hebben we wat vragen gekregen of onze workshops doorgaan en het antwoord is een volmondig JA!
Wij geven ondertussen al maanden workshops voor maximaal 10 personen tegelijk en zo kunnen we er voor zorgen dat iedereen op afstand van elkaar kan koken en eten. In de praktijk net zo leuk en net zo lekker en daar gaan we gewoon mee door.
Jullie zijn dus nog steeds van harte welkom!
A presto!

Nog meer open inschrijving workshops dit najaar!

We hebben zojuist een serie nieuwe open inschrijving workshops aan de agenda toegevoegd. Aangezien we veel aanmeldingen krijgen zijn een aantal workshops al (bijna) volgeboekt en hebben we daarom een derde limoncello maken workshop op 10 oktober en een vierde 5 gangen menu workshop op 21 november toegevoegd. Daarnaast op verzoek ook een oude bekende: verse pasta sauzen maken op 22 november. Tijdens deze workshop gaan we nu eens niet de pasta zelf maken maar juist wat er overheen moet: de saus! Kijk hier op de agenda!

pasta sauzen

Nieuwe limoncello maken workshop op 29 november

Voor de limoncello maken workshop op 22 november hebben we nog slechts 1 plekje vrij! Ben je met meer personen dan kan je je vanaf nu ook inschrijven voor de workshop van een week later, 29 november. Zelfde tijd, zelfde plaats en net zo lekker en leuk uiteraard!

Zie hier voor alle info!

Lemon with bottle

Nieuwe open workshop op 11 december

De open workshops van zowel 25 september als 6 november zijn beide al helemaal volgeboekt dus hebben we zojuist een nieuwe datum toegevoegd: vrijdagavond 11 december vanaf 17:30. Gezamenlijk maken jullie een serie antipasti, primi, secondi, contorni en dolci! Alles komt aan bod tijdens deze heerlijke en gezellige workshop. Kijk voor meer informatie op onze open inschrijving kookworkshops pagina.

Italiaans

Zomervakantie!

Het zijn hele hectische maanden geweest met heel veel emoties maar uiteindelijk zijn we vooral blij dat we alweer zoveel leuke workshops hebben mogen geven. Het gaat niet helemaal meer zoals het ging en zoals we het zouden willen maar toch zijn we heel tevreden dat we gewoon weer kunnen doen wat we willen en de rest komt later wel weer. Wij gaan er even tussenuit om heerlijk uit te rusten maar we zien jullie graag weer terug in het najaar. We hebben alweer een aantal data gepland en de eerste op 25 september zit ook al vol dus nog een reden om dankbaar te zijn! Fijne vakantie en graag tot in het najaar!

italiaanse zon

We mogen weer!

Vanaf 1 juni zijn we weer open en mogen we weer workshops geven! Uiteraard zorgen we ervoor dat al onze workshops op gepaste afstand van elkaar te volgen zijn met inachtneming van alle regels zoals voorgeschreven door het RIVM. Het maximaal aantal deelnemers voor elke workshop is voorlopig 10 personen. Onze open inschrijving workshops gaan ook gewoon weer door. Jullie zijn van harte welkom en we hopen jullie snel te mogen verwelkomen!

Annulering open workshop 5 april!

Helaas hebben ook wij moeten besluiten alle workshops tot circa half april te annuleren. Het zijn hele rare tijden maar laten we eerst maar even alle prioriteit leggen bij het gezond blijven en dan zien we daarna wel weer verder.
Let goed op jezelf en vooral op elkaar en dan hopen we jullie snel weer te zien tijdens één van onze kookworkshops!

Limoncello maken workshop

Hou jij ook zo van dat frisse gele likeurtje uit Italië en altijd al willen weten hoe het nou wordt gemaakt? Pak dan je kans op 28 juni tijdens onze jaarlijke limoncello maken workshop samen met Kathleen van La cucina di Caterina Zie hier voor alle info!

Smaakfestijn 10 mei 2020

Zet deze datum alvast in je agenda: zondag 10 mei! Dan organiseren we samen met Biagio Conte van Wyyn Export & Marketing een heel speciaal "festa della mamma" proeffestijn met een hele serie bedrijven rechtstreeks uit Italië die alleen met het allerlekkerste komen van wat Italië te bieden heeft: wijnen, olijfoliën, kazen, vleeswaren, zoetigheden en nog veel meer. Dit mag je niet missen Meer nieuws volgt binnenkort!

Oktober nieuwsbrief is uit!

Onze oktober nieuwsbrief is verschenen. Lees hier alles over wat we dit najaar gaan doen!

Buon Appetito gebruikt San Mauro Olijfolie!

We zijn heel trots om aan te kondigen dat we vanaf nu de olijfolie en aceto balsamico van San Mauro Olijfolie gebruiken voor al onze workshops. Een olijfolie van bijzonder hoge kwaliteit en gemaakt van de meest zuivere natuurlijke ingrediënten en volgens traditionele en ambachtelijke recepturen. Maar het allerbelangrijkste is natuurlijk dat die vreselijk lekker is
Kijk hier voor meer info omtrent dit juweeltje: www.oliosanmauro.com - ook in het Nederlands!

51456719 2827616814129638 8494686691414507520 n