Nieuwe editie van de Kookclub start in januari!

De eerste editie van de Kookclub van de Workshop Factory is nog maar twee avonden onderweg maar ze krijgen zoveel enthousiaste reacties dat er nu ook een tweede editie is gepland. Deze start op 11 januari en is ook weer voor zeven avonden. De Kookclub 2022: voor iedereen die meer lekkers uit hun keuken willen halen!

Kijk hier voor meer informatie over De Kookcub 2022!

Kookclub 22

 

Nieuwe datums open workshops

De open workshops in het najaar zitten bijna allemaal alweer helemaal vol dus we hebben een hele serie nieuwe datums toegevoegd in het nieuwe jaar vanaf 23 januari. Tijdens deze workshops gaan jullie samen met de andere deelnemers een vijf gangen diner bereiden precies zoals de Italianen dat doen. We verwelkomen jullie met een glas prosecco en daarna duiken we de keuken in om heerlijke gerechten te bereiden en zelf de pasta te maken. Natuurlijk gaan we daarna aan onze lange tafel om samen te genieten van al het harde werk. Kortom, een super leuke, gezellige en lekkere avond om van te genieten!

Kijk hier voor alle info over al onze open kookworkshop!

 Ontwerp zonder titel 1

17 september is de eerste 5 gangen open workshop van het najaar!

Op 17 september staat de eerste open kookworkshop alweer op de agenda: samen met de andere deelnemers een vijf gangen diner bereiden precies zoals de Italianen dat doen. We verwelkomen jullie met een glas prosecco en daarna duiken we de keuken in om heerlijke gerechten te bereiden en zelf de pasta te maken. Natuurlijk gaan we daarna aan onze lange tafel om samen te genieten van al het harde werk. Kortom, een super leuke, gezellige en lekkere avond om van te genieten!

Kijk hier voor alle info over deze vijf gangen open kookworkshop!

Ontwerp zonder titel 1

De Kookclub van de Workshop Factory gaat in september van start!

De Kookclub: de leukste manier om lekker te leren koken!

Vanaf dinsdag 14 september organiseert de Workshop Factory één keer per maand een bijzondere club van maximaal 8 personen die graag meer en vooral meer lekkers uit hun keuken willen halen.

Gedurende de maanden september tot en met april (m.u.v december) gaat de groep zeven keer aan de slag in de kookstudio van de Workshop Factory om de lekkerste gerechten die bij het seizoen passen te maken. Niet alleen heerlijke gerechten maar ook speciaal gekozen om elke keer weer andere keukentechnieken te behandelen. Zo komen de verschillende snijtechnieken aan bod, maar gaan we onder andere ook bouillon trekken, fileren, brood bakken, sous vide koken en nog veel meer. Uiteraard wordt er ook de nodige aandacht aan het mooi en smaakvol opmaken van de gerechten op het bord.

Door de kleine groep krijgen alle deelnemers voldoende begeleiding waardoor het niet nodig is om al goed te kunnen koken. Het belangrijkste is om graag nieuwe dingen te willen leren in de keuken!

Kortom, zeven leuke, lekkere en leerzame avonden waar je nog veel plezier aan zult hebben!

Kijk hier voor meer informatie over de Kookclub.

Kookclub voorkant flyer

Nieuwe open inschrijving workshops in het najaar!

Er staan weer een aantal nieuwe vijf gangen open inschrijving workshops in het najaar op de agenda! Tijdens deze workshops bereid je samen met de andere deelnemers een heerlijk vijf gangen diner en daarna gezellig met z'n allen aan tafel om te genieten van je eigen werk. Antipasti, primo, secondo, contorno en dolce! Alles komt aan bod tijdens deze workshop. Leuk, lekker, leerzaam én je ontmoet nog andere Italië liefhebbers ook!

Kijk hier voor alle datums!

Siamo aperti! We zijn open vanaf 5 juni!

Update 28 mei: Siamo aperti! We zijn open! Het mag en het kan weer. Vanaf 5 juni gaan we van start.

Jullie kunnen weer kookworkshops boeken vanaf 5 juni. We gaan binnenkort ook open inschrijving workshops plannen dus houd onze agenda in de gaten! We zien jullie heel graag en heel snel om samen weer de lekkerste Italiaanse gerechten te maken!
 
191804462 3669758649915446 4266194540988381132 n

9 mei: moederdag!

Verras en verwen je moeder dit jaar met een op en top verzorgde brunch. Onze kok komt bij jou thuis koken en zorgt dat het aan niets ontbreekt en serveert een overheerlijke brunch. Alles vers bereid en het enige wat je moeder mag doen is genieten!
Liever een moederdagdiner boeken? Dat kan natuurlijk ook!
Stuur ons een berichtje via FB of via de website: https://www.buonappetitowoerden.nl/contact
 
173990831 3631114667113178 196997067448395317 n

Jullie kunnen niet naar ons, maar wij wel naar jullie!

Jullie kunnen dan voorlopig nog steeds niet naar onze kookstudio komen, maar wij kunnen wel naar jullie toe!
Ondanks de verlenging van de lockdown kunnen we namelijk nog steeds een kookworkshop bij jullie thuis doen indien het om één huishouden gaat. En heb je geen zin om te koken? Dan komen we een heerlijk diner bij jou thuis bereiden en serveren via onze kok-aan-huis service.
Tenslotte zijn kids kookworkshops ook nog steeds mogelijk onder bepaalde voorwaarden dus wellicht een leuke manier om de verjaardag van één van je kids te vieren!
Stuur ons een berichtje en dan kijken we samen met jou naar alle mogelijkheden! Hopelijk tot snel!
 
 

Nog meer geduld.....

Jullie en ons geduld wordt behoorlijk op de proef gesteld maar het zij zo!
Voorlopig zijn we in ieder geval tot en met 28 april gesloten en gaan alle geplande workshops tot die datum niet door.

Wil je jezelf een keer verwennen op een heerlijk diner en wil je ons ook steunen om deze lastige tijd door te komen, dan kan je dat perfect combineren via onze kok-aan-huis service. Onze kok komt dan lekker kokkerellen bij jou in de keuken en bereidt een smaakvol drie, vier of vijf gangen diner. Het enige wat jij hoeft te doen, is de tafel dekken en genieten! Zie hier voor alle info over onze kok-aan-huis service!
 
BA 

Pranzo di Pasqua - Paaslunch

Wat een weertje deze dagen! We hebben zin in de lente en kijken al uit naar Pasen. Altijd een bijzondere dag in Italië met, hoe kan het anders, lekker eten. Zin om ook uit te pakken dit jaar? Nodig dan onze kok-aan-huis uit om een heerlijke Italiaanse br(l)unch of diner te komen bereiden. Interesse? Vul het formulier in en we maken er een heel mooi en heel lekker Pasen van voor en samen met jullie!

Pranzo di pasqua min 2

Nog even geduld.....

Nog even geduld....vroeg of laat gaan we weer open. We blijven positief!
Voorlopig zijn we in ieder geval tot en met 15 maart gesloten en gaan alle geplande workshops tot die datum niet door.

Wil je jezelf een keer verwennen op een heerlijk diner en wil je ons ook steunen om deze lastige tijd door te komen, dan kan je dat perfect combineren via onze kok-aan-huis service. Onze kok komt dan lekker kokkerellen bij jou in de keuken en bereidt een smaakvol drie, vier of vijf gangen diner. Het enige wat jij hoeft te doen, is de tafel dekken en genieten! Zie hier voor alle info over onze kok-aan-huis service!
 
BA 

Wat kan nog wel? Best veel, gelukkig!

Als de berg niet naar Mozes komt, dan gaat Mozes maar naar de berg! Jullie kunnen dan nog steeds niet naar onze kookstudio komen maar wij kunnen wel naar jullie toe!

Ondanks de lockdown tot en met 15 maart kunnen we namelijk nog steeds een kookworkshop bij jullie thuis doen indien het om één huishouden gaat. De avondklok is ook geen probleem want we bezorgen een maaltijd. En heb je geen zin om te koken, dan komen wij een heerlijk vier of vijf gangen diner bij jou thuis bereiden en serveren via onze kok-aan-huis service.

Dit alles is tijdelijk ook mogelijk voor kleinere groepen vanaf twee personen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Valentijnsdag diner-aan-huis

Liefde gaat zoals bekend door de maag dus verwen je partner dit jaar met een heerlijk en romantisch geheel verzorgd diner bij jou thuis op 14 februari.

Uit eten zit er hoogstwaarschijnlijk niet in maar wil je toch iets speciaals doen dit jaar? Verras je partner dan met een romantisch etentje gewoon bij jou thuis. Wij zorgen voor alles! We bereiden en serveren een heerlijk 4 of 5 gangen menu en nemen ook een heerlijke fles bubbels mee voor een perfecte avond.

Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden. 

Valentijnsdag BA

 

Als jullie niet naar de kok kunnen dan komt de kok naar jullie!

Uit eten gaan zit er voorlopig niet in maar daar hebben wij wat op gevonden: uit eten bij jou thuis! Als jullie niet naar de kok kunnen dan komt de kok toch gewoon naar jullie toe! Perfect voor iedereen die zichzelf en de rest van de familie of huishouding een keer wilt verwennen op een heerlijk en op en top verzorgd diner. We nemen alles mee: ingrediënten, keukengerei en desgewenst ook bijpassende wijnen. Het enige wat jullie hoeven te doen is de tafel mooi te dekken en genieten!

Kijk hier voor alle mogelijkheden!

Jammer maar het zij zo....

Het zal niemand ontgaan zijn dat we weer in een lockdown zitten dus het zal niet als een verrassing komen dat wij onze deuren ook weer gesloten hebben tot en met 19 januari. We zijn wel wat gewend ondertussen dus we hebben de 5 fases van verwerking deze keer in een recordtijd van 10 minuten doorlopen. Dat dan weer wel en dat scheelt gelukkig ook een hoop tijd die we in positieve dingen kunnen steken. Wij gaan die tijd nu gebruiken om te genieten van de feestdagen, om leuke nieuwe workshops te ontwikkelen voor volgend jaar en om klaar te staan om weer te knallen vanaf 20 januari. In de tussentijd kunnen we overigens nog wel workshops bij jullie thuis doen of een heerlijk diner verzorgen met onze kok-aan-huis service als je jezelf eens lekker wilt verwennen! Tot snel!

Vier gangen kerstdiner kookworkshop

Zin in een stressloze kerst dit jaar? Kom dan naar deze 4 gangen kerstdiner kookworkshop van de Workshop Factory op 19 december en leer alle tips en trics van een goede voorbereiding en werkplannen. Benieud wat voor lekkers je allemaal gaat maken? Kijk dan snel naar het menu van deze speciale  vier gangen kerstdiner kookworkshop

kerstmis

We geven weer workshops!

Update 5 november! In nauw overleg met de gemeente hebben we kunnen besluiten om weer open te gaan! We kunnen vanaf heden weer workshops geven voor maximaal 10 personen. Uiteraard allemaal onder strikte veiligheidsvoorschriften en op 1,5 meter afstand van elkaar. Maar maak je geen zorgen! Al onze workshops zijn nog steeds net zo lekker en net zo gezellig als altijd!

Dus reserveer een plekje tijdens één van onze vele open inschrijving workshops of boek een workshop met vrienden of familie en dan zien we jullie graag weer!

Wil je meer weten over hoe onze workshops nu verlopen, neem dan gerust contact met ons op en dan leggen we je het graag uit!

Koop een cadeaubon!

Zoek je een leuk, lekker, creatief, origineel en/of actief cadeau?

Dan zijn onze cadeaubonnen perfect.

Jij een leuk kado om te geven en wij een steuntje in de rug! Een win-win situatie waar je zowel de ontvanger als ons heel blij mee maakt! Ze zijn een jaar geldig en inwisselbaar voor al onze workshops! Een extra bonus is dat ze niet alleen inwisselbaar zijn voor onze workshops maar voor alle workshops die gegeven worden door de Workshop Factory dus de ontvanger heeft alle keuze!

Te koop voor elk bedrag dat je wilt schenken!

Doe je mee? Bestel je cadeaubon hier!  

Wat we nog wel doen!

Elk nadeel heeft zijn voordeel want opeens is onze agenda leeg dus als je een workshop bij je thuis wilt doen of een kok-aan-huis wilt bestellen dan kan dat heel gemakkelijk en heb je keuze zat!
Wanneer jullie uit één huishouden komen of jullie hebben maximaal 3 personen uitgenodigd naast je gezin dan kunnen we namelijk ook een lekkere kookworkshop helemaal bij jullie thuis doen.
En heb je geen zin om zelf te koken? Dan komt onze kok het hele diner bereiden en serveren bij jou.
Goed geregeld toch?
Zie hier voor alle info: workshop op locatie

120798795 3450343475190299 1647381968270873310 o

 

De schouders eronder!

Als we de komende tijd allemaal even een aantal eenvoudige maatregelen volgen dan mogen we snel weer open en kunnen we weer heerlijk samen koken en eten. Wij gaan ervoor! Helpen jullie mee?

Voorlopig zijn we tot en met 12 november gesloten en is het niet mogelijk om workshops te boeken. Reeds geplande workshops tot die datum zijn geannuleerd. Hopelijk mogen we daarna weer open en we gaan er voor nu vanuit dat alle workshops na 12 november gewoon weer door kunnen gaan zoals gepland!

simpel

Nieuwe open workshops in 2021!

Alle open workshops van dit najaar zitten ondertussen allemaal (praktisch) vol dus we hebben alvast een aantal nieuwe workshops gepland voor 2021. Dit zijn de data: 15 januari, 31 januari en 27 februari. Tijdens deze 5 gangen workshops ga je samen een vijf gangen menu bereiden en koken: antipasti, primo (pasta), secondo (vlees of vis), contorno (bijgerecht) en dolci (desserts). Alles komt aan bod en dat staat garant voor een avondje heerlijk genieten van een compleet diner zoals de Italianen doen. Hier vind je alle details van deze 5 gangen menu kookworrkshops

Onze workshops gaan gewoon door!

Na de persconferentie van gisteren hebben we wat vragen gekregen of onze workshops doorgaan en het antwoord is een volmondig JA!
Wij geven ondertussen al maanden workshops voor maximaal 10 personen tegelijk en zo kunnen we er voor zorgen dat iedereen op afstand van elkaar kan koken en eten. In de praktijk net zo leuk en net zo lekker en daar gaan we gewoon mee door.
Jullie zijn dus nog steeds van harte welkom!
A presto!

Nog meer open inschrijving workshops dit najaar!

We hebben zojuist een serie nieuwe open inschrijving workshops aan de agenda toegevoegd. Aangezien we veel aanmeldingen krijgen zijn een aantal workshops al (bijna) volgeboekt en hebben we daarom een derde limoncello maken workshop op 10 oktober en een vierde 5 gangen menu workshop op 21 november toegevoegd. Daarnaast op verzoek ook een oude bekende: verse pasta sauzen maken op 22 november. Tijdens deze workshop gaan we nu eens niet de pasta zelf maken maar juist wat er overheen moet: de saus! Kijk hier op de agenda!

pasta sauzen

Nieuwe limoncello maken workshop op 29 november

Voor de limoncello maken workshop op 22 november hebben we nog slechts 1 plekje vrij! Ben je met meer personen dan kan je je vanaf nu ook inschrijven voor de workshop van een week later, 29 november. Zelfde tijd, zelfde plaats en net zo lekker en leuk uiteraard!

Zie hier voor alle info!

Lemon with bottle

Nieuwe open workshop op 11 december

De open workshops van zowel 25 september als 6 november zijn beide al helemaal volgeboekt dus hebben we zojuist een nieuwe datum toegevoegd: vrijdagavond 11 december vanaf 17:30. Gezamenlijk maken jullie een serie antipasti, primi, secondi, contorni en dolci! Alles komt aan bod tijdens deze heerlijke en gezellige workshop. Kijk voor meer informatie op onze open inschrijving kookworkshops pagina.

Italiaans

Zomervakantie!

Het zijn hele hectische maanden geweest met heel veel emoties maar uiteindelijk zijn we vooral blij dat we alweer zoveel leuke workshops hebben mogen geven. Het gaat niet helemaal meer zoals het ging en zoals we het zouden willen maar toch zijn we heel tevreden dat we gewoon weer kunnen doen wat we willen en de rest komt later wel weer. Wij gaan er even tussenuit om heerlijk uit te rusten maar we zien jullie graag weer terug in het najaar. We hebben alweer een aantal data gepland en de eerste op 25 september zit ook al vol dus nog een reden om dankbaar te zijn! Fijne vakantie en graag tot in het najaar!

italiaanse zon

We mogen weer!

Vanaf 1 juni zijn we weer open en mogen we weer workshops geven! Uiteraard zorgen we ervoor dat al onze workshops op gepaste afstand van elkaar te volgen zijn met inachtneming van alle regels zoals voorgeschreven door het RIVM. Het maximaal aantal deelnemers voor elke workshop is voorlopig 10 personen. Onze open inschrijving workshops gaan ook gewoon weer door. Jullie zijn van harte welkom en we hopen jullie snel te mogen verwelkomen!

Annulering open workshop 5 april!

Helaas hebben ook wij moeten besluiten alle workshops tot circa half april te annuleren. Het zijn hele rare tijden maar laten we eerst maar even alle prioriteit leggen bij het gezond blijven en dan zien we daarna wel weer verder.
Let goed op jezelf en vooral op elkaar en dan hopen we jullie snel weer te zien tijdens één van onze kookworkshops!

Limoncello maken workshop

Hou jij ook zo van dat frisse gele likeurtje uit Italië en altijd al willen weten hoe het nou wordt gemaakt? Pak dan je kans op 28 juni tijdens onze jaarlijke limoncello maken workshop samen met Kathleen van La cucina di Caterina Zie hier voor alle info!

Smaakfestijn 10 mei 2020

Zet deze datum alvast in je agenda: zondag 10 mei! Dan organiseren we samen met Biagio Conte van Wyyn Export & Marketing een heel speciaal "festa della mamma" proeffestijn met een hele serie bedrijven rechtstreeks uit Italië die alleen met het allerlekkerste komen van wat Italië te bieden heeft: wijnen, olijfoliën, kazen, vleeswaren, zoetigheden en nog veel meer. Dit mag je niet missen Meer nieuws volgt binnenkort!

Oktober nieuwsbrief is uit!

Onze oktober nieuwsbrief is verschenen. Lees hier alles over wat we dit najaar gaan doen!

Buon Appetito gebruikt San Mauro Olijfolie!

We zijn heel trots om aan te kondigen dat we vanaf nu de olijfolie en aceto balsamico van San Mauro Olijfolie gebruiken voor al onze workshops. Een olijfolie van bijzonder hoge kwaliteit en gemaakt van de meest zuivere natuurlijke ingrediënten en volgens traditionele en ambachtelijke recepturen. Maar het allerbelangrijkste is natuurlijk dat die vreselijk lekker is
Kijk hier voor meer info omtrent dit juweeltje: www.oliosanmauro.com - ook in het Nederlands!

51456719 2827616814129638 8494686691414507520 n

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Copyright © 2019 Buon Appetito Woerden - Alle rechten voorbehouden