Oktober nieuwsbrief is uit!

Onze oktober nieuwsbrief is verschenen. Lees hier alles over wat we dit najaar gaan doen!

Limoncello workshop!

Hou jij ook zo van dat frisse gele likeurtje uit Italië en wil je graag weten hoe je de allerlekkerste helemaal zelf maakt? Kom dan meedoen met onze Limoncello workshop op 14 juli. Zie hier voor alle informatie!

Buon Appetito gebruikt San Mauro Olijfolie!

We zijn heel trots om aan te kondigen dat we vanaf nu de olijfolie en aceto balsamico van San Mauro Olijfolie gebruiken voor al onze workshops. Een olijfolie van bijzonder hoge kwaliteit en gemaakt van de meest zuivere natuurlijke ingrediënten en volgens traditionele en ambachtelijke recepturen. Maar het allerbelangrijkste is natuurlijk dat die vreselijk lekker is
Kijk hier voor meer info omtrent dit juweeltje: www.oliosanmauro.com - ook in het Nederlands!

51456719 2827616814129638 8494686691414507520 n

Nieuw jaar, nieuwe start en nieuwe website!

Welkom op onze geheel vernieuwde website! Het was hoog tijd voor een update en hier is die dan, onze nieuwe website. We hopen dat jullie hem mooi en handig in het gebruik vinden. Mocht je opmerkingen of tips hebben dan horen we ze graag!

Open inschrijving workshops

We krijgen regelmatig verzoeken van liefhebbers die alleen of samen een workshop willen doen bij Buon Appetito. Dat is niet altijd even makkelijk want aansluiten bij een andere groep is niet altijd mogelijk.

Vandaar dat we op veler verzoek regelmatig open inschrijving workshops organiseren waar iedereen zich bij kan aansluiten of je nu alleen bent of met z'n tweetjes. En wat zijn ze leuk! Voor iedereen een leuke manier om nieuwe gerechten te leren maken maar ook om andere Italië liefhebbers te ontmoeten.

Klik hier voor de agenda met alle open inschrijving workshops.

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Copyright © 2019 Buon Appetito Woerden - Alle rechten voorbehouden