Skip to main content

Kookworkshops

Ben je op zoek naar een leuk, leerzaam en lekker uitje met vrienden, familie en/of collega's? Dan zijn onze workshops perfect! We hebben drie soorten workshops:

  • Een "basic" workshop van 3 gangen. Samen met de andere deelnemers maak je een door onze kok zorgvuldig samengesteld menu klaar op basis van een drie gangendiner: een aantal antipasti, een primo (pastagerecht) en één of meerdere dolci (desserts). Uiteraard is het ook tegelijk genieten van je eigen gerechten en van de authentieke Italiaanse keuken.
  • Een complete workshop van 5 gangen. Tijdens deze workshop ga je samen met je groep een vijf gangen menu bereiden en koken: antipasti, primo (pasta), secondo (vlees of vis), contorno (bijgerecht) en dolci (desserts). Ook in dit geval wordt het menu door onze kok samengesteld. Niet alleen samen koken maar ook gezellig smullen van je eigen creaties!
  • Een workshop "op maat". Heb je speciale menu wensen, andere verzoeken of tijden? Dat is geen enkel probleem! We kijken graag samen met je naar de mogelijkheden en dan stellen we in gezamenlijk overleg een workshop samen helemaal afgestemd op jouw groep. Hiervoor maken we dan een aparte prijsofferte die we eerst aan je voorleggen ter goedkeuring.

De kookworkshops kunnen in principe op elke middag of avond gehouden worden die we samen afspreken. Het minimale aantal deelnemers is acht. Ben je met minder? Dat kan, maar dan rekenen we wel voor acht deelnemers.

Alle workshops beginnen we met een aperitiefje waarna we samen aan de slag gaan. Wij zorgen voor keukenschorten voor alle deelnemers. Na afloop sturen we iedereen de recepten. Koffie en thee zijn bij de prijs inbegrepen. We hebben verder een assortiment aan wijnen, bier en frisdranken die ter plekke kunnen worden besteld.

Prijzen:

  • €65 per persoon voor de "basic" workshop
  • €75 per persoon voor de complete workshop 

Het minimum aantal deelnemers is 8. Voor gezelschappen kleiner dan 8 personen rekenen we een vast tarief van €520 voor de "basic" workshop en €600 voor de vijf gangen workshop.

De prijs voor particulieren is inclusief BTW, voor bedrijven is de prijs exclusief BTW.

Neem gerust contact met ons op voor meer info en om alle mogelijkheden te bespreken of klik hier om aan te melden.

Buon appetito ed a presto!