Online kookworkshop

Online workshop: net zo leuk en lekker als de live versie!

Speciaal voor deze corona-periode hebben we een leuk alternatief bedacht om toch samen iets te doen via een online kookworkshop. Alle deelnemers doen dan live mee vanuit hun eigen keuken. Onze kok maakt de gerechten tegelijkertijd met de deelnemers en geeft uitleg over de recepten en de verschillende stappen samen met alle tips and tricks. Zo leer je leuke nieuwe recepten en zet je een heerlijke maaltijd op tafel.

Een online kookworkshop is met name interessant voor een team- of bedrijfsuitje aangezien het juist nu belangrijker is dan ooit om het teamgevoel te stimuleren door al het thuiswerken. Maar het is zeker net zo leuk om met familie of vrienden te doen.

We hebben er laatst een aantal van gedaan met de SVB uit Amstelveen en met de software professionals van Ihomer uit Etten-Leur en ze worden als verrassend leuk en ontspannend ervaren en als een hele positieve manier om toch iets "samen" te doen!

We maken het bovendien supergemakkelijk voor je want we sturen een doos met alle ingrediënten en de recepten naar elke deelnemer en we zorgen ervoor dat iedereen de workshop thuis kan volgen en met elkaar kan communiceren via de laptop. Thuis maak je dan een diner voor vier personen dus na het koken ga je gezellig met je gezin of vrienden aan tafel om van het zelfgemaakte diner te genieten. Desgewenst kunnen we ook bijpassende wijn(en) meesturen.

Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden.

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Copyright © 2019 Buon Appetito Woerden - Alle rechten voorbehouden