Open inschrijving kookworkshops

We krijgen regelmatig verzoeken van liefhebbers die alleen of samen een workshop willen doen bij Buon Appetito. Dat is niet altijd even makkelijk want aansluiten bij een andere groep is niet altijd mogelijk.

Vandaar dat we op veler verzoek regelmatig open inschrijving workshops organiseren waar iedereen zich bij kan aansluiten of je nu alleen bent of met z'n tweetjes. En wat zijn ze leuk! Voor iedereen een leuke manier om nieuwe gerechten te leren maken maar ook om andere Italië liefhebbers te leren kennen.

We hebben de volgende open workshops op de agenda staan:

  • Drie gangen menu: eerst bereid je samen met de andere deelnemers een heerlijk drie gangen diner voor en dan gezamenlijk genieten van je eigen werk. Antipasti, primo en dolce! Wat heerlijke voorafjes, zelf pasta maken en een lekker dessert! Alles komt aan bod tijdens deze workshop. Je kan kiezen uit de volgende data:
    • 28 april
    • 8 december
     
  • Vijf gangen menu: tijdens deze workshop ga je samen met je groep een vijf gangen menu bereiden en koken: antipasti, primo (pasta), secondo (vlees of vis), contorno (bijgerecht) en dolci (desserts). Heerlijk genieten van een compleet diner zoals de Italianen doen!
    • 30 maart
    • 13 oktober
  • Proef Puglia Smaakevenement: we zetten deze prachtige regio in het middelpunt van de belangstelling.  Tijdens de kookworkshop leer je zes authentieke Zuid-Italiaanse antipasti kennen, waarvan jij er een of twee zelf maakt, en waarvan de recepten origineel zijn overgedragen door onze Italiaanse “nonna” (oma). Daarna zullen we deze gezamenlijk nuttigen aan een lange tafel onder het genot van diverse Pugliese wijnen uit het assortiment van de Smaak van Puglia. Ook wordt de regio Puglia onder de aandacht gebracht. Zo’n vier uur lang word je ondergedompeld in deze Zuid-Italiaanse genietcultuur! 
    • 14 april
    • 20 oktober
  • Verse eierpasta met de hand maken: In de steden en dorpen van de Italiaanse regio Emilia Romagna wordt nog altijd pasta met de hand gemaakt. Door vakkundig handmatig kneden geef je de tagliatella de juiste textuur om de Bolognese saus goed op te nemen en krijgt de tortellino precies de goede ‘bite’. Tijdens de workshop krijgen jullie alle achtergronden, uitleg, demonstraties en ga je het uiteraard zelf uitgebreid oefenen. Na afloop gaan we natuurlijk samen aan tafel onder het genot van een goed glas wijn en uiteraard uit Emilia Romagna :-) Zie ook hier voor meer informatie omtrent deze workshop!
    • 2 juni

Neem contact met ons op voor meer info of klik hier om je aan te melden.

 

Open workshops agenda

  • Vijf gangen menu 30-03
  • Proef Puglia 14-04
  • Drie gangen menu 28-04
  • Verse pasta 02-06
  • Vijf gangen menu 13-10
  • Proef Puglia 20-10
  • Drie gangen menu 08-12

Aanmelden

Buon appetito ed a presto!
Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Copyright © 2019 Buon Appetito Woerden - Alle rechten voorbehouden