Skip to main content

De Kookclub

De Kookclub - de lekkerste club in Woerden!

De nieuwe 2024 editie start op 31 januari 2024!

De Kookclub zijn zeven heerlijke, leerzame, inspirerende én hele gezellige avonden die we samen met de Workshop Factory organiseren! Elke keer nieuwe (seizoens)gerechten en nieuwe keuken- en snijtechnieken om te leren. Na het koken gaan we dan samen aan tafel om onder het genot van een passende wijn van elk gerecht te genieten. En of het leuk is? We zeggen alleen dat de eerste club inmiddels aan zijn vierde seizoen is begonnen!
 
Gedurende de maanden januari tot en met juni gaan we zeven keer aan de slag in onze kookstudio om de lekkerste gerechten die bij het seizoen passen te maken. Niet alleen heerlijke gerechten maar ook speciaal gekozen om elke keer weer andere keukentechnieken te behandelen. Zo komen de verschillende snijtechnieken aan bod, maar gaan we onder andere ook bouillon trekken, fileren, brood bakken, sous vide koken en nog veel meer. Uiteraard besteden we ook de nodige aandacht aan het mooi en smaakvol opmaken van de gerechten op het bord.

Daarnaast gaan we ook aan jullie kennis van de ingrediënten werken en gaan we uitgebreid in op hoe de ingrediënten het beste en het lekkerste tot één verrukkelijk gerecht kunnen worden bereidt en ook waar deze ingrediënten te verkrijgen zijn in Woerden en omgeving.

Door de kleine groep krijgen alle deelnemers voldoende begeleiding waardoor het niet nodig is om al goed te kunnen koken. Het belangrijkste is om graag nieuwe dingen te willen leren in de keuken!

We beginnen elke avond om 18:00 met een hapje en een drankje en daarna gaan we aan de slag. Uiteraard gaan we ook genieten van de zelfgemaakte gerechten en dat doen we bij elk gerecht onder het genot van een bijpassende wijn. Elke keer weer een avondvullend programma met een unieke combinatie van leren koken, gezellig samenzijn maar zeker ook genieten!

Kortom, zeven leuke, lekkere en leerzame avonden waar je nog veel plezier aan zult hebben!

De kosten voor het hele pakket van 7 avonden is €455. Hiervoor krijg je elke keer weer speciale gerechten, veel persoonlijke aandacht en de geserveerde wijnen bij elk gerecht. Mocht één van de avonden niet uitkomen dan mag er een vervanger worden gestuurd.

In plaats van het hele bedrag vooraf is het ook mogelijk om iedere maand te betalen. Het enige wat we vragen is dat elke deelnemer bij aanvang in principe akkoord gaat om alle avonden te komen. Op deze manier krijgen we ook een leuke groepsdynamiek van deelnemers die elkaar elke maand treffen en onderling hun ervaringen kunnen uitwisselen.

Dit zijn de zeven woensdagavonden: 31 januari, 14 februari, 6 maart, 27 maart, 24 april, 29 mei en 19 juni. 

Als je interesse hebt, neem dan contact met ons op en bij voldoende belangstelling starten we op 31 januari!